• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Ophalen mogelijk
  • IDeal betalen
  • Aangesloten bij WebwinkelKeur
Luvviez Over Mij

 

Een hele goede dag allen!

Wie ben ik en wat doe ik hier? Haha

Ik zal mijzelf even voorstellen...
Niet dat dat nou zo interessant is maar het is toch altijd leuk om even te weten met wie je te maken hebt en dat je niet op één of andere obscure site zit te surfen. Mijn naam is Ria, officieel Maria en officieus gewoon Rie.

Ik ben een wereldreiziger, een gypsy, een wanderer. De halve wereld ben ik al over geweest en overal heb ik vanzelfsprekend dingen opgepikt. Die interessante, bijzondere, soms mystieke en altijd verwonderende buitenlandse invloeden veranderen je als persoon, inzichtelijk, spiritueel en maakt dat je anders tegen dingen aan kijkt. Vandaar misschien mijn, in de ogen van mijn kinderen, soms wat curieuze smaak in dingen maar dat maakt het juist interessant toch? Dertien in een dozijn dingen komen we overal tegen en dat is het dan voor mij nét niet. Altijd ben ik op zoek naar dat éne, dat ándere, dat unieke, dat leuke 🧐

Aparte spulletjes, gewoon voor jezelf of om iemand blij te maken met een bijzonder kadootje!

Gewoon... dingen waar je blij van wordt!

Of niet haha, maar dan skip je hem gewoon.
Kijk op je gemakje lekker rond misschien zit er iets voor je bij en hou de site regelmatig in de gaten want veel items zijn gewoon op=op (dertien in een dozijn remember?)

Ik wens jullie een hele fijne dag en vergeet niet te genieten!
Gewoon van de kleine dingen...

Xxx Ria

Bohdrie Logo 2